fbpx

Välkommen till 3Plan

En kreativ varumärkesbyrå med strategiskt fokus

Når du ut med ditt budskap?

Du har landat hos en kreativ byrå som hjälper företag att bygga varumärke. Det skulle kunna vara klart där – om det inte var så att varumärkesbyggande är både komplext, ibland klurigt men också alltid väldigt givande och roligt.

Vi hjälper dig att kommunicera mer och bättre samt marknadsföra dig på rätt sätt och på rätt ställen. Man skulle kunna kalla 3Plan en flexibel marknadsavdelning i externt format på konsultbasis! Enkelt förklarat! 

Vill du veta lite mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med? Boka in en 30 min digital kaffe här nedan så snackar vi genom vad ni, och vi, kan hitta på för kul ihop!


Har du en plan för ditt varumärke?

3 Plan är en kreativ byrå med en vision om att hjälpa företag stärka sitt varumärke, bygga långvariga relationer och visa upp sig från sin allra bästa sida. 3 Plan startades så sent som 2020 men erfarenheterna går 20 år bakåt i tiden. En bakgrund från sälj och marknad och senare utbildningar inom kommunikation, grafisk formgivning och digital marknadsföring tagit oss hit. 

Att jobba med sitt varumärke och sin marknadsföring är helt nödvändigt idag. Det är också något som ofta kommer i skymundan för verksamhetens primära business.

Där, i det glappet, finns 3Plan. En konsulttjänst som stärker upp i din verksamhet – med det du behöver, när du behöver det. 


Vi ser att vi verkligen kan komma in i en verksamhet och göra skillnad. Vi har lättare att titta, och hitta lösningar, utanför boxen. Vi kan stärka upp med kompetens som inte finns inhouse och vi kan framför allt få jobbet gjort utanför din vanliga verksamhet. Just detta är ofta en nödvändighet för att du ska kunna driva ditt företag precis som vanligt. 

3Plan från insidan

Jag heter Anne Werner och är grundaren av 3Plan Varumärkesbyrå. Jag är en kreativ nörd som älskar branding, internkommunikation och choklad. Färg och form ligger mig varmt om hjärtat och jag har extremt svårt att se problem som omöjliga att lösa.  

Det är mycket snack om ord på P när jag jobbar – Planering, Produktion och Presentation är ledorden vi utgår från när vi ska skapa magi hos dig.

3Plans jobbar med 3 fokusområden – Marknad, Kommunikation och Branding. Vad det innebär finns lika många svar på som det finns företagare. Gemensamt för alla är dock att du behöver har rätt strategier och göra rätt planer för att få den utveckling du vill ha. Vi jobbar med ditt företags digitala närvaro, fysiska närvaro och med människorna som jobbar i organisationen. 

Med alla ord på P och med begrepp i grupper om 3 blev därför 3Plan när jag bestämde namnet på byrån. Just planeringen är nämligen grunden till att lyckas med kommunikation och marknadsföring.

3Plans tjänster är otroligt flexibla och du som kund kan alltid anpassa hur mycket, eller lite, hjälp du behöver och nyttjar. Du använder oss för ditt övergripande marknadsarbete om du vill det, eller vid en punktinsats där det behövs. Helt flexibelt och på dina villkor.

Välkommen till oss på 3Plan!

Branding börjar inifrån!

Vi visar dig hur du och dina medarbetare bygger ett starkt varumärke inifrån er egen organisation


3Plans värdeord

Passion

Passion – Vår främsta drivkraft!
Vi älskar det vi gör!

Vi brukar ofta starta samarbeten med att tydliggöra ditt företags varför – ert ”why?”

Vårt varför är att hjälpa företagare att hitta sitt varumärkes värld och potential. Det finns inget häftigare än att se ett varumärke bana väg och nå ut. Vårt varför är att få vara med på ett litet hörn av den otroligt häftiga resan! 

Personlig

3Plan är ingen stor innerstadsbyrå som behöver en 2 månader lång process för att starta upp ett samarbete. Vi tror på det personliga mötet och en delaktighet i din verksamhet.

När vi arbetar tillsammans gör vi det hands on på plats eller digitalt – men vi gör det tillsammans. Dina USP:ar kommer bli våra och din lansering kommer skötas som om det vore vår egen. Vi är först på plats och sist hem. Det ser vi som en självklarhet. 

Pålitlig

Du har byggt upp en verksamhet, kanske ända från grunden. Att lämna över arbete på andra är alltid svårt. Någon annan kommer in och ska ta kontroll och komma med synpunkter. Det är inte alltid helt enkelt.

Vi vet. Och därför har vi tydliga planer och verktyg för att hela tiden hålla arbetet transparent och lätt för dig att följa. 

Era utmaningar är våra. Vi jobbar tills vi nått våra gemensamt uppsatta mål. Här lämnas ingen i sticket innan uppdraget är utfört. 

Några av 3Plans tjänster

Extern Marknadsavdelning

Vår ”all inclusive”-tjänst där du får en hel marknadsavdelning i konsultformat. 
Perfekt för dig som vill ta ett helhetsgrepp om ditt varumärke och marknadsföring!  

Boosta kundrelationerna?

Koll på kunddatabasen?
Ett väl fungerande CRM-arbete är ovärderligt.
E-postmarknadsföring är vägen till dina kunder.

Ses på riktigt? Vi hjälper dig planera och genomföra kundaktiviteter och event som ger affärer!

Sociala Medier

Dags att växla upp online?! 
Idag är det nödvändigt för ett företag som vill synas att finnas på sociala medier. 
Vi hjälper dig komma igång, producera innehåll och skapa engagemang!

Trycksaker 

Nej, trycksaker är inte förlegat. Tvärtom!
I den digitala värld vi lever i är det en snygg folder eller en glossig inbjudan som sticker ut. 

Vi kan hjälpa till med allt från visitkort och säljmaterial till just härligt eventmaterial och broschyrer.