fbpx

Dina kanaler är unika för din verksamhet

Vi vet att behoven kring sociala medier är lika olika som det finns antal företagare där ute. Vi anpassar därför alltid vårt samarbete efter dig. Hur mycket du kan och har gjort sedan innan på dina kanaler och hur mycket hjälp och stöd du vill ha framöver. Vissa vill köra sina kanaler själv men behöver hjälp för att boosta sin digitala närvaro . Andra har insett att det här är något man inte mäktar med och lägger över hela det operativa arbetet på oss.
Alla sätt är bra – huvudsaken är att du ser till att ditt företag har en genomarbetad närvaro online med en kontinuitet och ett strategiskt tänk. 

Plan för
Sociala Medier

Att marknadsföra sig och kommunicera på sociala medier kräver sin egen plan. Vi hjälper er att definiera vilka kanaler som är rätt för er samt hur, var och när ni ska synas. Tillsammans sätter vi upp en aktivitetskalender över året där ni tydligt kan se proaktivt när det är viktigt att synas mer och publicera fler inlägg. Vi tittar även på konkurrenters flöden och tar fram relevanta hashtags.

Startskott för
Sociala Medier

3 plan hjälper till att starta upp valda kanaler och tar fram grafiskt material som tex profilbild, mallar och story covers. Grundläggande utbildning i fotoredigering i telefon samt hjälp att ladda ner relevanta appar för produktion av inlägg. Genomgång av hur hashtags fungerar och varför de är så viktiga att använda. 

Fullservice för
Sociala Medier

Vi hjälper er att administrera era kanaler löpande – så mycket eller lite ni önskar. Vi har flera olika paketlösningar för att helt kunna tillmötesgå era behov och önskemål om närvaro på era kanaler.

Digital närvaro för företag

Det är lätt att sociala medier helt tar över när man pratar digital närvaro för företag. Visst är de sociala kanalerna viktiga men det finns betydligt mer att hämta när vi pratar digital närvaro. Företagets webbplats, blogg, nyhetsbrev och e-postlista är de främsta vi på 3Plan jobbar med. Det kan handla om att optimera, eller bygga, en webbplats som konverterar eller slipa på ett riktigt vasst nyhetsbrev som får e-postlistan att växa. 

Arbete med företagets webbplats

Vi uppdaterar och utformar din redan befintliga webbplats med optimerade texter och nya bilder. Webbplatsen är företagets digitala kontor där mottagaren lätt ska hitta information, kontaktuppgifter och bli lockad att läsa mer eller klicka på köp. Vi bygger även enklare hemsidor från grunden och arbetar då i wordpress. 

Nyhetsbrev och Utskick

Riktade utskick och nyhetsbrev är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Du når exakt rätt målgrupp med anpassade budskap. Ett väl fungerande CRM-arbete är ovärderligt och E-postmarknadsföring är vägen direkt till in i dina kunders mailkorgar.

3Plan hjälper dig att bygga din e-postlista från grunden, sätta upp automatiserade utskick och såklart även skriva och producera dina digitala nyhetsbrev!

Blogg för företag

Blogg får många att lyfta på ögonbrynet – är inte det för influencers? Inte alls! 
Formatet blogg är utmärkt för två saker – dela med dig av nyheter och bygga på din hemsida. Varje ord och varje bild räknas och med en blogg blir din hemsida löpande större och mer informativ. Det gillar sökmotorerna! 

Vi kan hjälpa dig att sätta upp en blogg och även att planera och producera blogginlägg för att säkerställa att du hela tiden bygger på med relevanta sökord och texter samtidigt som du delar med dig av värde till din målgrupp. 

Texter och annonser för företag

Det finns såklart ännu fler digitala format där du som företagare tjänar på att synas. Det kan vara annonser på andra webbplatser, artiklar och texter för digitala plattformar eller tidningar eller kanske pressreleaser. 
Alla dessa måste hålla samma enhetlighet och röda tråd som dina övriga kanaler för att en mottagare lätt ska känna igen att du är avsändaren. 

Vi hjälper dig utforma mallar, producera material i rätt format och kan även vara behjälplig som kontakt mot byråer vid annonsering. 

Lär dig mer om Sociala Medier för företag

1:1 Coachning Sociala Medier

Är du egenföretagare, helt ny på sociala medier eller precis i startgroparna för att ta över ansvaret för ditt företags kanaler? Kul! Då kanske du behöver lite mer hjälp och verktyg för att komma igång och känna dig trygg i uppgiften. 
Vi bokar upp ett digitalt möte och går igenom vad du behöver och hur vi lägger upp vårt samarbete. Coachningen läggs helt på din nivå och i den omfattning du önskar. 

Bok ett förutsättningslöst möte direkt så sätter vi din personliga plan!

Utbildning i Sociala Medier

Sociala medier för företag är perfekt för att lära känna din målgrupp

Är ni flera på företaget som vill kunna fota, producera och publicera inlägg på era sociala kanaler? Va roligt, då kommer ni få ett härligt samarbete! 

För att få kanalerna enhetliga och tonaliteten lika i inläggen behöver ni alla följa samma röda tråd och jobba på samma sätt. En vanlig tjänst hos oss är vår utbildning i sociala medier. Den är upplagd på två halvdagar där vi tillsammans jobbar genom kanalerna, formaten, bildspråk, tonalitet och funktioner.  I den här utbildningen fokuserar vi mer på HUR än VAD vi ska publicera. 

Hur fotar ni med mobilen för era sociala kanaler?
Hur redigerar ni bilderna och skapar inlägg? 
Vad ska man tänka på när man publicerar?

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så pratar vi genom hur en utbildning på ditt företag kan utformas på bästa sätt!