fbpx

Utbildning ute på plats hos dig

Aldrig fullärd

Kommunikation, marknadsföring och varumärkesarbete är ett ongoing jobb som i ärlighetens namn aldrig tar slut. Den dagen man slutar jobba med sin kommunikation och sitt varumärke skulle vi vilja påstå är första dagen på slutet. I en värld som snurrar allt fortare där nya sociala medier kommer och går och sättet vi kommunicerar på ändras hela tiden gäller det att hänga med. Det gäller att veta vart ens målgrupp befinner sig och vem ens idealkund ens är. 

Det kommer nya medarbetare till er och er marknad kommer ändras. Det gäller att ert varumärke och er kommunikation ändras med i samma tempo. 

Vi ser till att håller er up to date med utbildning där ni behöver det. Alla våra utbildningar utformas efter era önskemål och skräddarsys för att passa just er. 

Ingen kurskatalog

3 Plan är inget utbildningsföretag med fullspäckad utbildningskatalog. Vi skapar våra utbildningar utefter era behov när vi tillsammans ser att det finns behov av träning. Det kan vara en genomgång i hur man fotar för sociala medier för hela personalen så att alla kan bidra med bilder eller en specifik träning med den hos er som jobbar med att uppdatera hemsidan.  

Vi kan också hjälpa till med säljträning och kommunikation för er personal – alltid anpassat efter er verksamhet och era behov. 


Creativity is intelligence having fun

Skräddarsydda företagsutbildningar efter ert behov

Det finns ingen workshop eller företagsutbildning som är den andra lik hos oss men några ofta förekommande träningar
är sociala medier, kommunikation och säljcoachning.

Sociala Medier

Vi anpassar träningen till vad ni behöver. Ett vanligt upplägg är att vi träffas i en mindre grupp med de personer från er som skall sköta era kanaler. Under en halvdag går vi genom de kanaler ni jobbar med – tittar på upplägg, tekniska funktioner och tips och trix för att både öka engagemanget på kanalerna samt underlätta ert arbete. 

Ni jobbar sedan själva ett par veckor innan vi ses för del 2 där vi fördjupar oss i detaljer och ser hur arbetet fungerat. Här är perfekta tillfället att stämma av frågetecken och funderingar så att ni känner er trygga i att jobba vidare på egen hand. 

Vi försvinner såklart inte – vi är aldrig mer än ett samtal bort för support och hjälp på vägen!

Behöver du köra en nystart eller har du kanske inte jobbat aktivt med ditt varumärke innan? 

Ja, då börjar vi från början. Vi sätter upp strategier och planer. Kanske behövs contentplan och kommunikationsplan. Vi tar det helt enkelt från början. Vi  hjälper till att sätta struktur och komma igång. Vill du stannar vi sen kvar och fortsätter arbetet operativt. 

Kommunikation

Kommunikation är ett extremt brett begrepp som vi jobbar med dagligen så snart vi kommer i kontakt med andra människor, läser eller skriver något eller ser en bild. Vi anpassar våra utbildningar efter vad ni behöver specifikt. De vanligaste ämnena vi jobbar med ute hos kund är internkommunikation i text, kommunikation i skrift (tex nyhetsbrev eller bloggposter) och content marketing.  

Vi jobbar uteslutande med inkluderande kommunikation hos oss men även när vi utbildar. Inkluderande kommunikation handlar om att som utgångspunkt alltid använda jämställdhet och jämlikhet för att beskriva hur vi ser och framställer människor. Alla människor ska kunna beskrivas och porträtteras fördomar och normer förstärks. Att arbeta med normkritisk och inkluderande kommunikation är idag något varje företag måste se som självklart.

Säljcoachning

Det är inte bara säljare som säljer på ett företag – alla medarbetare är företagets ambassadörer som på sitt sätt säljer för företaget. Men för de som har rollen säljare är pressen hårdare och budgetarna högre. Ofta jobbar man på provision och mot specifika mål. Då gäller det att vara extra slipad, påläst och kunnig i sin kommunikation. 

Som säljare behöver du inte bara kunna din produkt du säljer – du måste även kunna människor, kommunikation, kroppsspråk och signaler. 

Vi erbjuder säljträning både i grupp och enskilt. Träningarna utformas efter era behov och kan innehålla allt från hur man ringer eller åker på nykundsbesök och offertskrivning till säljsamtal och bästa vägen till avslutad affär.