fbpx

Varför har vi nedladdningsbart Material?

Checklistor, Freebies, Guider och Arbetsmaterial. Kärt barn har många namn. Dessa olika typer av material har dubbla syfte, eller egentligen trippla om vi ska vara ärliga. Vi skapar den här typen av material för att hjälpa till. Det kan vara mindre guider med tips, tricks och steg för steg-beskrivningar. Helt enkelt lösningar på problem som du som mottagare, med hjälp av guiden, kan lösa själv.

När är en varumärkesbyrå lösningen?

Det är också så att vi skapar material som hjälper till – men kanske inte kan lösa hela problemet. Det kan vara för stort för att få ner på ett par sidor eller i en kort film eller helt enkelt kräver resurser som du som mottagare troligen inte har. Här kommer marknadsföringen in i bilden. Vi kan ju lösa problemet. Så vi gör ett material som svarar på dina frågor och lyfter problemet men som också förklarar hur vi med vår kunskap och våra tjänster kan lösa hela ditt problem. 

E-postlistan som verktyg

Till sist kommer du också, när du laddar ner material, lämna din e-postadress för att få tillgång till filen. Att samla in e-postadresser till sin e-postlista är något alla företagare på ett eller annat sätt bör göra. Sociala medier i all ära men att äga sin egen databas för kontakter är ovärderligt. I vårt fall använder vi vår e-postlista till att nå ut med vårt 3Plan News som kommer ut en gång i månaden. Där snackar vi kommunikation, varumärke och Marknadsföring för företagare. 

Transparens och tydlighet

Så varför har vi nu skrivit om allt detta? Jo, för att vi anser att transparens och information om varför vi gör saker är otroligt viktigt. Vi skapar material för att du ska få kunskap, inspiration och tips på vägen. Men också för att vi ska få möjlighet att connecta med dig och berätta om våra tjänster och produkter. 

Hoppas du hittar svar på din fråga i någon av våra guider och om inte –  hör av dig så hjälper vi dig på rätt väg! 


Mer hjälp? Helt anpassat för dig?  Såklart vi fixar! 

3Plans Guider, Checklistor och Freebies

Boosta Varumärket Internt

10 tips för att boosta varumärket inifrån 
– PDF 9 sidor

Plan för företagets Sociala Medier

Mall för planera företagets närvaro på
sociala medier – PDF 6 sidor

Contentplan för Januari 2022

En plan med tips på inlägg för hela januari. Använd alla eller de som passar dig –
PDF 2 sidor

Stories Content för en månad

Ideér för content till dina Stories!

Nytt material på gång!

Snart kommer fler guider

Nytt material på gång!

Snart kommer fler guider

Signa upp dig!

3Plan News -
Inspiration, tips och guider en gång i månaden!

Vi snackar Varumärkesbyggande, Kommunikation och Marknadsföring för företagare!